svininfluensan

meeeeen åhhh.. varför kan jag bara inte skita i allt som står i tidningar! Jag har hållt mig ifrån den där svinskiten länge tills nu när jag kommer in på aftonbladet och det står längst upp så jag kunde inte låta bli att läsa.
Och resultatet nu blir att jag tror att jag har den här svininfluensan. Jag orkar inte. Jag tror ju att jag har alla slags sjukdommar hela tiden. Och nu har jag en till att "oroa" mig för.

åhhhhh....usssh...bläääääää.....


pallar ej!

vad som hänt vad som händer

Ja, helgen är över. Rätt skönt när man har jobbat hela helgen. Men det är rätt kul att jobba med har ju sånna trevliga arbetskamrater på Café Charm :) Men även fast det är kul, så blir man rätt knäckt. Nu får jag ha lite ledigt iaf tills nästa helg men då blir det jobb i Kramfors på Möbler och Hemkultur. Ska bli skoj hur mkt som är färdigt av renoveringen där nu, spännande!
Det som har varit drygt i helgen när man har jobbat var ju att solen sken som aldrig förr! Och vart var jag? Inomhus heeela helgen för att man ska jobba. Sen nu när man är ledig så är det bara tråkväder. Men jag håller tummarna för att solen ska skina imorgon jag resten av veckan :)

Ja, igår på Ballar av stål såg ni en vän till mig! Madelen och Magnus. Fruktansvärt kul det var att se!!! Att Magnus blev så arg kunde jag inte tro. Men skoj var det, satt och skratta hela tiden!

Nu sitter jag här och väntar på att David ska komma hem från jobbet.. men jag får ju vänta ett tag för han slutar vid 23. Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! Imorgon så blir det stan med Catrine, ska bli kul att träffa henne och skönt att gå på stan och se om man hittar nått kul, kanske kan t.om. fynda kanske, det skulle vara ännu roligare!

Sista april, Valborg, vad händer då? Ja, var ju tänkt att Pernilla, Adam och Lisa skulle hit till oss, men det ser inte så lovande ut nu känns det som. Vi får se hur det blir som, om dom inte kommer blir det väl god middag och mys bara jag och David.

tack och hej

så konstigt

Idag på morgonen så fick jag veta att en gammal klasskompis från låg- och mellanstadiet (även som paraellklass på högstadiet) ligger i Umeå på sjukhuset med skallskador och att en som gick en klass under mig var död. Dom var var med om en singel bilolycka.

Även fast jag inte umgås med hon som ligger i Umeå på sjukhuset nu. Så umgicks vi när vi var små. Just det känns så konsigt. Jag hoppas verkligen att hon klarar sig och att hon ska kunna bli som hon var, att hon inte får några meen efter skallskadorna. Kankse är det en minimal skans men jag hoppas.
Den andra tjejen som nu inte finns längre har jag inte umgåtts med under uppväxten eller efter. Men det är så konstigt att hon är borta, att man aldrig kommer ens se hon igen. Vi har ju alla bott i samma by och vuxit upp sammtidigt och man "känner" ju nästan alla mer eller mindre när man bor i en by som våran (Ramvik/Hälledal).

Det känns som det bara kommer närmre och närmre en. Att folk försvinner. För över ett år sedan så dog en kille i Kramfors som jag inte kände alls, men han gick på samma skola och man såg han i korridoren ibland, sen var han borta.
Efter det så var det en kille som jag har tränat i handboll och umgåts med hans äldre bröder som tog sitt liv för 4 månader sedan, även fast man inte känner dom väl så känns det ändå. Och nu för bara ett tag en så dog ju en kille som en nära vän till mig kände ända från småben.

Och nu dom här tjejerna. Fattar inte. Som jag sa, det kommer bara närmre och närmre snart är det väl en som står en väligt nära. Och den dagen hoppas jag aldrig kommer. Om den gör det så vet jag inte vad jag gör.

skärp till dig.

det är till mig själv som jag säger det till. var ju riktigt längesenn jag skrev här. ska försöka skärpa mig iallafall!

Idag så var jag på standen och tog en fika med en vän och snackade om lite allt möjligt. Sen köpte jag ett par röda converse!!!! Jag gjorde nog rätt val, funderade på vanliga hederliga svarta.. men det är faktiskt skojigare med röda!
Sen blev det ett par LILA jeans-tights. Jätte snygga :)    Och sen lite pärlor så jag ska väl göra lite smycken nu, eller nån annan dag. Skulle vilja ha lite mer glöd i sånt.. göra snycken och måla och sånna saker, tycker det är jätte kul men jag tar mig aldrig tid till det. Ska väl bli en förändring i det också snart får jag hoppas. Jag ska få ur tummen ur arslet snart!

Idag blir Melvin 4 veckor, och han har kommit hem från sjukhuset nu för ett tag sen.. han hade ju varit mer på sjukhuset än hemma. Men nu ska han väl få vara hemma och gona. Han är så vacker det där miraklet!  Faster Elin låter riktigt elakt, men jag ska vara en snäll faster :)

I helgen blir det jobb på Charm och det kommer bli ganska mycket folk skulle jag tro. Folk blir ju som galna på stan nu när det är löningshelg!

Nu ska jag ta och kolla in en sida med massa fina kläder och smycken och små prylar. Tycker att du som läser detta också ska ta och kolla in den sidan! www.flatebo.se

pyret!

Här kommer det en bild på den vackraste lilla människan!



bästa!






jag lever och bor ihop med den bästa!

<3

onödiga och nödiga

oj så lite bloggande för mig. Men har haft fullt upp med att gör massa saker onödiga och nödiga.

Och bland dom NÖDIGA sakerna så har jag sett det vackraste man kan tänka sig. Pojken som jag har blivit faster till.
Såå underbart fin han är! Ska lägga upp bilder på honom men har inte fått in dom på datorn än.
Sen har jag säkert gjort en massa onödiga saker som jag inte kommer ihåg och som säkert inte är så intresant att läsa för er.


Nu ska jag dra ner på staden och kolla runt om jag hittar nått trevligt att köpa. Har ju presentkort på olika ställen från när jag fyllde år. Nått lär det iaf bli köpt! (som vanligt när jag går på stan) Och på stan ska jag träffa Johanna, ska bli riktigt kul =)



RSS 2.0