imorgon kväll










laddar

Nu sitter jag och laddar inför imorgon. Blir nog verkligen trevligt. Nog om det, det blir ju en heldag med Madde imorgon med ska bli skoj det.

Idag blev det ingen marknad i Härnösand, åkte dit idag på morgonen med den öppnade ju kl 15 så det blev att "göra stan" i Härnösand istället med Pernilla, lika trevligt det! :) Köpte ett lila skärp till i morgon, allt fixat hoppas jag.

Ikväll blir det lungt. Godis och TV. Blir perfekt. Skönt! Det blir nog till att se Talang 2009.

Har inte så mycket att skriva. Lite uppdatering blev det iallafall.

helgen som kommer

Det blev shoppng idag med. En orange klänning från H&M. Riktigt snygg, blir nog den på lördag istället för den lila jag köpte i tisdags. Det blir bara bra :)
Imorgon blir det att gå på marknad i Härnösand med Pernilla (piff) och kankse David om han orkar efter jobbet inatt. Ska bli kul att va med Pernilla inte så ofta det händer nu förtiden när jag bor i Sundsvall och hon i Umeå. Men bästa vänner är alltid bästa vänner vart man än bor. Sen blir det en lugn kväll med min kära David hoppas jag.
Och lördag blir det utgång med Madde! Många saker vi ska få till innan vi kommer ut, men det fixar vi! Längtas!

Sen vill jag tacka mina föräldrar för igår. Så kul när dom kommer hit och hälsar på. Och tack för allt ni hjälpte till med!

shopping dag

Idag har hela dagen gått till att shoppa, men jag klagar absolut ingenting. Det är så roligt! Men jag behöver nog rensa min garderob NU. Både garderoben och byrån är propp full, får inte in något mer. Kankse rensa imoron?
Jag och Madde har varit och handlat kläder och skor tills på lördag när vi ska ut, ska bli väldigt trevligt hoppas jag.

Det blev tillslut:
lila klänning från Monki
svarta högklackade med öppen tå
nya svarta strumpbyxor/tights och svart skärp från Lindex
svart/silver örhängen från Gina tricot
och det som kommer bli mest arbetsamt på lördag, lösögonfransar från Make up Store

Ja, det var det jag fick till idag. Hoppas ni andra också har haft en trevlig dag idag.
Nu blir det tv tittande för min del.

gamla tidningar

Idag är det vaarmt! :) Gick ut en sväng ner på stan för att försöka hitta gamla tidningar från 40- 50-talet. Men det gick ju inte så bra. Finns ju inga. Väldigt svårt att få tag på.

Så om DU har eller vet nån som har eller vart jag kan gå här i Sundsvall för att hitta sånna tidningar.
BERÄTTA FÖR MIG! Skriv till mig här!! Tack på förhand :)

förra veckan

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev här igen. Har varit hos mor och far och då blir det inte mycket bloggande för mig. Men nu så sitter jag ju här igen.

Förra veckan var jag som jag berättat hos mor och far. På måndag så åkte jag och hjälpt mamma och städa i våran sommar stuga. När man har vuxit upp på ett sånt ställe så tänker man inte riktigt på hur vackert det är där. Men det är underbart vackert, utsikten! Sommarstugen ligger i Klockestrand (Höga Kusten) brevid Ångermanlandsälven. Ska lägga upp nån bild här nångång så ni får se.
Tisdag så åkte jag upp till Långsele (Sollefteå) till Malin och umgicks med henne hela dagen med hennes hundar också en om inte kunde låta bli mina skor och fötter. Men söta var dom.
Sen onsdag och fredag så jobbade jag på Möbler och Hemkultur. Underbart jobb. Synd att det inte låg här i Sundsvall!
Sen lördag och söndag har jag jobbat på Café Charm här i Sundsvall, trevliga arbetskamrater, så kul att jobba med er.
På lördagskväll kom också min kära sambo hem från London också. Så skönt att ha han hemma igen.
Och igår (söndag) på kvällen så var jag och Madde på bio och såg The Haunting in Connecticut, inte så jätte bra men den gick att se.

Det var min förra vecka. Skulle ha varit roligare om men hade varit frisk och kry så man hade kunnat orkat mer men så är det. Är fortfarande sjuk. Men ska bli frisk till lördag iaf!  Vist Madde! :P



dagen och kvällen

Idag har jag försökt göra lite smycken men det gick sisådär, bättre lycka nästa gång. sen bestämmde jag och Madde att vi skulle träna efter hennes jobb. Så innan satt jag och sola på balkongen och läste. Sen kände jag för en vilostund men det blev till att sommna, så jag vaknade en kvart innan jag skulle vara nere på stan. Jag fick skynda mig och packa allt och rusa iväg, jag hann nästan allt på en kvart, faktiskt! Då var  det dags för träning och jag har ju inte tränat på kanske 1 år nu. Så jag kommer ha ont i morgon och ännu mera ont i övermorgon. Det blev gå med stabba steg på bandet och sen ben övningar.
Efter det så blev det god mat och bio. "State of play" heter filmen vi såg. Helt okej film, men det var ingen biofilm mer en hemmatittar film.

Och nu är det god natt och sov gott för hela slanten. Skönt att sova när man har tränat vill jag lova.
Det var min dag. Hade riktigt kul idag. Tack Madde! :)

mig




stillhet kväver mig
lugn skär mig
storm drar ner mig
fart överlever jag





ingenting

Ibland vill man göra ingenting, ibland vill man göra allt. Just nu vill jag göra både och.
Kroppen vill göra saker, men huvudet är inte som det ska.

Vet inte vad jag ska göra.



Jag vet inte alls vad jag ska göra med Allt!
Blir såå arg, stressad, galen och ledsen över det!



det måste ordna sig.

rastlös

Igår så blev det bakning, städning och matagning. Att gå hemma hela dagarna helt själv blir rätt tröttsamt. Man stänger in sig i sin egen lilla värld. Pratar nästan för sig själv. Rastlös är ordet för vad jag blir dessa dagar.

Idag så blir det ut och åka på fyndlagret och kika om man kan hitta nått dammigt och fint. Så roligt att gå på sånna ställen. Sen om jag få kraft blir det att tvätta fönster (men jag tvivlar på att den kraften finns idag). Och när David kommer hem ska jag kolla om han vill gå ut och äta med mig eller hitta på någiot annat trevligt, för att ha en liten myskväll.

Nu ska jag byta om och sticka till Fyndlagret!

Jag tror på honom!

Jag tror på den som skapade världen och som skapade oss människor. Jag tror på den som sände sin ende son för oss, för att vi ska bli förlåtna och få evigt liv. Jag tror på den som har gjort alla under. Jag tror på den som är den sanna vännen. Jag tror på den som aldrig lämnar en, han går brevid eller så bär han en när man hardet tufft.

Den jag tror på är den sanna Guden. Vår fader. Jesus.


Jag tror att många funderar och tänker, är det sanningen?  Och svaret är.. Ja!
Jag ska erkänna för er som inte känner mig och läser detta, jag har tvivlat och jag tror att många har, troende eller inte. Men efter ett X- antal år från kyrkan insåg jag vad sanningen var.

Och jag kan bara säga att Gud, Jesus är svaret. Han är min bästa vän.

Ett förslag: Öppna ditt hjärta för Jesus. Låt han komma in när han knackar på hjärtatsdörr.

RSS 2.0