varför vänta



måste jag sova för att leva
för att vakna upp till verkligheten
men vet jag om jag vaknar i en dröm som jag fantiserar om
eller smyger sanningen fram
det är så många bitar som fattas
alla delar som måste ha sin plats
allt förändras
ingenting kan bli som förut
sanningen kommer alltid fram, varför vänta



tillbaka



tillbaka eller vad är jag tillbaka till.
vad är det som händer
kaoset har alltid funnits
men jag har aldrig sett det från den sidan
varje sekund är viktig
varje tår är viktig
men tårarna kommer inte ut längre
dom ligger där inne och gror
en dag någon timme den sekunden
då bryter kaoset ut
tillbaka eller vad är jag tillbaka till
jag har kankse alltid varit där på kanten.




Kramfors Stadsfest 12-13 Juni

Ska bli riktigt kul. Ikväll blir det ingen stadsfest för mig men imorgon smäller det. Har blivt en tradition att gå dit nu. Roligt att träffa alla människor som man inte träffar så ofta längre. Ikväll blir det en mysig tjejkväll med Linda och Jessica.


Dust It

Har nog aldrig och då menar jag aldrig hittat en produkt som är så bra som Dust It. Helt perfekt för mitt år iallafall.
Testa den! Du kommer nog inte ångra dig!



EM- KVAL Handboll

Man saknar verkligen att spela själv när man ser andra spela handboll. Sverige ligger under i helvlek. Inge vidare kul, men dom kommer kämpa.. har en känsla att dom kan vinna. Det skulle vara riktgit kul!
Det är också kul att se att det är så många yngre med, och Sverige har nog skans att bli lika bra som dom var för ett X antal år sedan. Skulle bli underbart det.

Hejja Sverige! Handboll är ju en underbar sport.







sol till helgen?

Jag vill ha sol och varmt väder i helgen!!!!!

Jag önskar Jag önskar!!!!

?




ser du mig........





regn och rusk

Inge vidare väder idag. Tråkigt. Det är väl en dag/kväll för att sitta inne och vila och göra inomhus grejer. Men det man gör inne oftast när det är dåligt väder är ju att städa, men det blev ju färdigt igår. Så en vilar dag blir det.
Mamma och pappa kom på ett litet besök nyss, vi åt lunch och kilade lite på stan. Nu sitter jag och väntar på att Catrine ska höra av sig så ska man umgås med henne idag.

Skriver kankse mer om mitt intressanta liv ikväll :)

snart

Snart snart är allt klart. Städningen är färdig, nu är det bara tvätten kvar. Har 3 maskiner i nu, har 3 till kvar. Så drygt när inte alla kläder kan vara på en och samma grad. Men så är det. Man köper kläderna som man vill ha och tänker inte direkt på att kolla hur dom ska tvättas. Om man vill vara fin får man lida pin när man ska tvätta.
Det är också skönt när man är två som har städat och är två som tvättar, allt går mycket fortare och allt blir mycket roligare. Tur att David var ledig idag.

Men det är såå skönt när allt är färdigt! Då kan man sitta och kolla på TV i lugn och ro. Ingen stress!


fortsättning

Jo, det blir en fortsättning på städning i morgon + tvättning. Orkar inte mer nu. Har iallafall städat köket och toan. Sen blev det att städa ut garderob och byrå som var fullproppad med kläder. Fick bort rätt mycket. Men det är lika fullt ändå, hur?! Eller det ser lika fullt ut. Men det är rensat nu! Mamma du ska vara stolt att jag kunde ta bort så mycket som jag gjorde :)
Sen blev det matlagning innan mannen i lägenheten kom hem. Var såå hungrig, men nu såå mätt.

På onsdag kommer kära Catrine hem. Ska bli riktigt kul att träffa hon och se hur stor hennes mage har blivt. Hon har gått över halva tiden.. roligt roligt när den lilla krabaten kommer ut.

Sen till helgen blir det Stadsfest i Kramfors. Då är det hela 3 år sedan jag och David träffades för första gången. Då ska man vara med min underbara vän Linda! Ska bli såååååååå kul! Sen hoppas jag att Pernilla kommer hem och går på festen hon med. Skulle vara kul att få umgås med båda sina bästa vänner. Längtar till helgen, och jag längtar hem till mamma och pappa också.

Nog för denna gång. Måste ladda till städningen och tvätten imorgon.

måndag

Nu är det måndag. Och jag har fått sovit ut efter denna rätt stressiga helg. Har jobbat hela helgen, lördagen var kaos. Sålde för mer än vi brukar göra en heldag på lördagar och i lördags var det ju röd dag så vi hade bara öppet 4 timmar. Sen var vi en man kort. Det var mycket att göra hela dagen. Men det är så det är ibland. Jag har ju överlevt hela helgen iallafall :)

Nu ska det bli städning har jag tänkt, är inte så taggad för det. Men det är ett MÅSTE! Hela lägenheten måste städas. Sen blir det till tvättstuga och boka tid. Ja, vi får se hur allt går..... skulle vara skönt med ett städat hem!
Så nu måste jag sluta skriva här så jag kan ta mig i kragen och damma.

Solen lyser utanför fönstrett också! Glädje!

less

VAD LESS JAG BLIR!

Försöker få igång ett dataspel, men om man är så duktig som jag på datorer så går det oftast inte bra. Har fått till det förut men inte denna gång såklart! Nu när jag är såå uttråkad och vill spela, så funkar det inte. Jag brukar aldrig spela har lärt mig det här spelet och det tog ett tag för mig att lära mig. Saker som har med datorer t.ex. dataspel är inte min starka sida eller största intresse... men nu VILL jag spela!

less less less..................

torsdag

Ja, idag är det som torsdag. Men det känns som en söndag, vet inte alls varför det känns så men så är det. Blir en lugn dag idag bara slappa och mysa sig ner i soffan med dator och TV :) (ovanligt? nej!)
I helgen blir det jobb jobb och åter jobb. Men det blir inga långa dagar nån av dom, rätt skönt. Hoppas på fint väder på lördagkväll iallafall, ska förhoppningsvis grilla med några. Gott och trevligt!


Vill gå på loppisar! Har ju jobbat varje helg sen i december förutom helgen som va. Så det har inte funnits så mycket tid för att gå på loppisar på helger. Men nu i sommar Ska det bli av! Så roligt! Det har varit rätt slitit att jobba varje helg så länge, men man får bara ta det som kommer. Pengar är ju ett måste. Det blir skönt nu i sommar att det bara blir varannan helg ett tag. Så man kan hitta på nått skoj och umgås med andra som är ledig.

tack och hej :)

frågan är?



relgioner har sina brister, men det är för att vi människor har brister

Det är sant, Gud har inga brister. Det är vi människor som har "byggt" upp relgionerna som har bristerna.
Ingen människa är perfekt, eller så är alla perfekt. I Guds ögon är alla perfekt, men han gav oss fri vilja. Du och jag väljer själv vilken väg vi ska gå. Jag har valt min, och det är Guds väg.

Vilken väljer du?




onsdag

Idag så tar David examen för 3:dje gången. Han har verligen gjort det bra.. Nu är det min tur att börja, eller? Ska verkligen börja fundera på vad jag vill, jag vet ju till en viss del. Men hur vet man? Hur som helst så är jag stolt över David.
Grattis Älskling! :)

Nu sitter jag hemma framför både datorn och TVn och väntar på att jag ska hämta David från sitt firande. Jag kom nyss hem från att ha sett Änglar och Demoner på bio med Lars. Det var en rätt okej film, men 1:an var bättre. Har varit på bio nu 3 gånger tror jag på 1 månad, det är inte vanligt för mig men det är kul.

Det var lite uppdatering idag med.

kanske, jag ber



kanske går jag här och hoppas
kanske sitter jag här i en fantasi
kanske står jag här i ett skämt

men

jag ber att jag inte hoppas i onödan
jag ber att fantsin kan vara en verklighet
jag ber att jag inte lever i ett skämt



det var helgen det.

Helgen har varit väldigt trevligt. hde lugn och skön kväll på fredagen och hela lördagen så var jag med Madde. Först så träffades vi på stan och tog det lungt sen for vi hem till mig och börja fixa. Var ju mycket vi skulle göra men det gick ju riktigt fort ändå. Och håret på Madde blev väldigt bra tycker jag! Sen blev det två förfester sen vart det Stadshuset. Otroligt bra var det. Bra musik och allt! Men kl 2 så var mina fötter inte mina längre hade jag hoppats hade sååå fruktansvärt ont! Så går det när man är van att gå i converse och gick i höga klackar heela kvällen. Så sista timmen var en liten plåga, men annars så var det toppen.

"Kul att ha en 89:a i röven?!"   hahah.. Madde jag vet inte om du minns men Det var kul! :P

Sedan kom söndagen och jag var "bakis" eller ja, jag käde mig bakis fast jag inte dricker något var helt nykter och kände mig bakis.. det är bra gjort tycker jag. Måste bli full av ångerna eller nått sånt

Det var helgen det.

RSS 2.0