gha!

Är sååå uttråkad nu! Vill göra något men ändå inte. Vill springa runt runt men ändå sitta i soffan. Jag vill äta massa gott men är ändå inte sugen på det. Vet inte vad jag ska göra!
Ska väl sitta här och bara va ändå. Gömma mig i någon vrå kanske.

Ska jobba imorgon och på söndag. Är inte direkt laddad nu kan jag säga, men det bruka ju ordna sig när man väl står där på jobbet. Sen efter ett pass så är det bara ett kvar denna vecka. Måste tänka posetivt väl?

Om en kvart är det "Så ska det låta" så det blir bra.. får något att göra.
Ska väl hitta det perfekta gömstället nu, där Ingen hittar mig tills det är dags att krypa fram.





kommer kankse mer sen. om jag har lust och något mer ointressant att skriva om.

nu

Nu har jag hittat en bild på Kung Kalle! :D



Kung Kalle

Jaa, nu har jag äntligen köpt dom. Eller ja, jag har betalat dom iaf. Sen får vi väl se om jag får dom (kanske har blivit lurad, vem vet?) sen får vi ju se hur bra skick dom är i. Men jag hoppas på posetivt!  Det är barnböcker som jag läste när jag var liten och dom är inte lätta att få tag i har jag märkt. Så, om nån har Kung Kalle böcker och vill sälja eller ge bort... Här är jag det är bara att säga till! Hittar ingen bild på någon av böckerna heller. Men fixar det när jag är hemma hos mor och far.

Nu är det bara att vänta tills dom kommer! Längtas!

...


Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen
och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nått
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?



vet/känner inget mer.......

en bra vän

är en vän som alltid ställer upp. en som bara står i vägen om du är på fel väg. en bra vän är den du kan berätta allt för och då menar jag allt. en bra vän är den som är med en dom dagarna som är allt annat än bra men är också vid ens sida dom dagarna som är helt underbara. en bra vän kankse bara behöver säga ett par ord, eller bara sitta tyst, men den visar att den inte lämnar en.


ett bevis på att en sån vän finns har ni här.


dagen.

Det bara snöar och snöar. På ett sätt ganska trevligt och mysigt men ändå ser jag bara svart.
Dagen började kl 8 efter det har man ätit frukost kolla lite på tv, sen blev det diskning och städning. Snart ska jag åka och handla lite till middagen. Blir lax och potatis, gottgott. (kankse en efterrätt om jag har lust) Innan jag åker iväg ska jag väl slänga i mig nån slags lunch, vad har jag ingen anning om. David är på skolan och jobbar förfullt skulle jag tro iallafall.
Vid sju ikväll kommer min vän Catrine och äter med oss. Sen ska vi väl bara stacka en massa skit. Men det är rolig skit!


Dagar som den här, kan inte sätta ord på dom. Dom är allt och ingenting.
Skulle bara vilja sticka ifrån det här. Men det där som kallas HÄR vet jag inte riktigt heller vad det är jag menar med. Snön gillar jag, tycker det är fint när allt är vitt. Kylan som har varit är inga problem för mig heller. Juct nu är det ju 0 på termometern. Jag vill bara fly. Fly fly fly. Man ska väl aldrig fly från något, men jag vet ju inte riktigt vad jag ska fly från men fly ska jag. Hoppas det blir snart bara. Att jag tar tag i det och sticker min väg ett tag.


lär mig flyga.

Alla har en mask.

det är ganska konstigt hur vi lever. jag drar nog alla över samma gräns. för jag tror inte att någon människa har bara lyckliga stunder. kankse ser det ut så på ytan, men icke.

 

jag tror alla kan känna igen sig i någon av dom här maskerna.

 

Skönhetens masken: Otroligt vacker, det lyser självförstroende om henne, när hon ser sig själv i spegeln så är det det vackraste, snyggaste hon eller någon annan skådat. Men hur är det när hon kommer hem tar av sig masken och kollar sig i spegeln? Hon är inte så stark, hon har inte det där självförtroendet som hon visar för dig. När hon ser sig i spegeln så kastar hon spegeln i golvet för hon kan inte se sig själv. Men nästa dag är masken på igen och du ser den vackra kvinnan med självförstroende.

 

Clownens mask: Lustikurren själv, är alltid på super humör, skämtar och ger alla en dag/kväll att minnas av glädje. När det är fest så är han inte den siste som hänger på, för dom kvällarna är ju såå otroligt skön och otroligt kul. Men hur blir det när han går in på toan på den där festen som är såååå kul? Han sitter där ensam, ingen ser honom. Då tar han av sig masken och alla tankar och känslor som plågar honom dagligen bara väller fram. Han plockar fram pistolen han gömt där inne tidigare under kvällen. Denna kväll kommer han att ge alla på festen ett minne som dom aldrig glömmer och det minnet är inte av glädje. "Den kvällen tog clownpojken sitt liv." Han tog aldrig på sig masken igen.


Tuffingens mask: Där går han, den snyggaste och tuffaste killen på skolan. Alla tjejer kollar in honom och fnittrar lite, alla killar klappar honom på ryggen och hälsar. Ingen vill bråka med honom för då får man problem. Han är den stöddige som käftar med lärarna. Men också den som mobbar dom som kommer i vägen för honom i korridorerna. Men när han kommer hem och låser in sig på sitt rum och slår på sterion på högsta volym, hur är han då? Han sätter sig på sängen och gråter. Han önskar att hans pappa ska sluta slå hans mamma och ber att hans pappa inte ska komma och ta han också. Men nästa morgon tar han på sig masken igen för han vill för allt i världen inte att någon ska få veta hur han har det hemma, och att han sitter där och gråter på sitt rum varje kväll för att han är så otroligt rädd.

 

Dömmerskans mask: Där går hon och dömmer alla, för deras klädstil, för var människor kommer ifrån, och allra helst dömmer hon dom som tror på något högre, en Gud. Men när verkligheten kommer ifatt och masken inte finns där längre, så är det hon som söker, hon söker efter att bli hel, en sak har hon redan funnit och det är den där killen som är så otroligt snäll och fin men han bor ju på fel sida muren så han kan man inte inleda en relation med men han är hennes dröm. Sen vill hon hitta sin egna stil i klädväg. Men det allra största hon söker, det är Gud. Hon vet igentligen att han är absolut den bästa vän man kan ha, och att han gör en hel inifrån och ut. Men allt det här har hon ju dömt alla för, så hur ska hon kunna få det hon önskar? Nästa dag kommer och masken flyger på igen för hon är för feg, hon vågar inte stå för vad hon egentligen tycker. Så åter igen så går hon där och dömmer alla andra, fast det dom har är det hon vill ha.

 

varför kan man inte bara leva som man bör? visa vad man känner där innanför ytan. man blir aldrig hel om man inte börjar ta itu med allt som gnager inom sig. vad det än är, så vet jag att det finns iallafall En vän som alltid ställer upp. Jesus. han hör dig och vill att du ska må bra.

 

jag du ni, vi är nog alla på samma gräns.


okej

Ja jag fick den. Den lilla vidriga bakterien MAGSJUKA!
Fick det i fredagsnatt, trodde verkligen att jag var på den säkra sidan men icke!
Så jag har typ legat död i soffan i 2 dagar. Hoppas det är över nu iaf, så när jag blir frisk kan jag äta vad jag vill och när jag vill. Sen ska jag kunna hitta på vad jag än vill göra utan att alls må pyton.
Nu ska jag gå och lägga mig och dö igen. Så kankse jag är piggare imorgon.



Man vet aldrig hur allt kommer att sluta.
Typiskt att man inte kan se vad andra tänker.

Fotspår i sanden.

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en
strand tillsammans med Gud.
På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram.
Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter:
det ena spåret var hans, det andra var Guds. 

När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka
på fotspåren i sanden.
Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring
fanns det bara ett par fotspår.
Han märkte också att detta inträffade under hans mest
ensamma och svåra perioder av sitt liv. 

Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta.
"Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att
Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen.
Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det
funnits bara ett par fotspår.
Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig mest.

HERREN svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande.
När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig.


Du.


Det är bara att koppla bort, stänga av.
För en stund.
Vad är det viktigaste i Ditt liv?
Vad är det Du önskar mest av allt?
När Du saknar, vem saknar Du då?
Det är det sista kapitlet som aldrig ska få ett slut.


Älskling.
Det är Du som är viktigast.
Önskan är Du.
Saknaden kommer efter Dig.


 

väntar

Nej, jag har inte fått magsjukan än. Tack och lov. Men jag väntar fortfarnade, är inte på den säkra sidan än.
Nu sitter jag och väntar på att Johanna ska ringa, så ska vi ta en fika och prata. Vill veta allt om hur hon har haft det i Egypyen :)

Skriver mer sen kankse... har inget mer att säga just nu.
hejdå hejdå

kul?

Inte alls så kul, igår fick jag veta att jag ska till tandläkaren snart. Och inte nog med det så idag när jag var på jobbet så får jag reda på att stackars David har magsjuka. Så nu sitter jag här hemma och bara väntar på när toalettstolen ska bli min bästa vän. Orkar inte ens försöka komma undan, det är värre att gå och vänta på det än när man väl har det.
Så, välkommen magsjukebakterien! (sa jag just det där?!)


Aja, ska sitta i soffan och vänta på bättre tider.
Hej då.

<3

i like you, david

AHHHH!!

ojoj, vad roligt det är att se MODO Hockey spela nu. Underbart!
Comeback av Foppa, Modo leder med 3 - 0. Kan man vara gladare?!
Hoppas nu bara att det här håller i sig så vi kommer i slutspel och kankse vinner.. Drömmar! :D
En period kvar. Hålla nollan hela matchen vore ju kanon, men vinna är viktigast. Får vänta och se.. men jag njuter iaf! :D

Jobbat idag, slut i knäna som vanligt. Men man får se med dollar-tecken i ögonen så fungrar det mesta :)
Imorgon är man ledig så då ska jag och David gå på stan, sen blir det nog en lugn och trevlig kväll med Märtha.

Nu börjar matchen snart igen. Håller tummarna!
MODO HOCKEY!



..


löften kan brista, men det är dom inte gjord för
kankske jag lever i min egen värld, men jag tror på det jag tror
jag är den som gråter när ingen ser på, men jag har känslan även när jag bara ser rakt fram
nätterna har blivit långa, morgonen har kommit och huvudet klarar inte kliva upp
man känner att man inte räcker till, även fast man försöker

livet har sina vägar, det gäller bara att välja rätt när det kommer två vägar.


 

helgen.

Nu är man hemma i Hälledal hos mamma och pappa. Helgen har varit en upplevelse! Har varit på möblemässan hela helgen. Kul att se alla nyheter som kommer inom kort. Man gick och gick och det blir för mig ONT I KNÄNA. Men man får bita ihop. Efter vi varit på mässan på fredag så åkte vi på Hotelet som jag inte mins nu vad det hette, men det var ett väldigt fint och bra hotell. Fixade lite där, sen gick vi till en resturang som hade otroligt god mat. Sen var det läggdags när man kom tillbaka till hotellet. Lördag kliver man upp halv sju för att klä sig och äta frukost (hotellfrukost!) sen bar det av till mässan igen. Slutet på den kvällen gick vi också på en mycket fin resturang och åt en massa god mat.
Sen var delar av oss på LG Hockey Games (Tjeckien - Sverige) på lördagen. Och det var väldigt rolig match att se. VINST! :D Och nu har ju Sverige vunnit hela skiten, ännu bättre!
Men, efter denna helg är man rätt sliten. Kommer sova väldigt gott i natt skulle jag tro.
Är otroligt glad för den här helgen, roliga saker att uppleva.

Imorgon åker jag hem till Sundsvall. Känns så bra att få komma hem.


"Lär dig att säga nej. Låt inte munnen överbelasta ryggen."

Jag har troligtvis något att säga om det här.
Det finns inom mig både i hjärtat och i huvudet. 
Men det kommer inte ut i fingrarna och inte ut här i ord.



snart snart

Jahej. Jobbat hela dagen lång.. och det var en lååång dag idag, har ju bara längtat tills vi åker till Sthlm på möblemässan :) Men snart är det där, ska väl kliva upp 3 eller kanske vid halv 4 inatt åka till Härnösand och kliva på tåget där. Då bär det av! :)

Ska packa färdigt det sista och sen gå lägga sig? kanske.


Har ju fått sett barnet som jag ska bli faster till om ca 2 månader :D:D:D
På kort då :) Ska väl lägga ut det senare. Så ni alla får se det lilla miraklet!




miss you.

..




"varför ska man alltid vara en nybörjare på sånt här..."

Lasse Lindh


vampyr :)

shopping dag idag. men catrine och märtha. köpte en lila träja pch en svart kjol :)
sen hitta jag en ny vampyr bok (JAAAA!) jag hoppas bara att den är bra :)

imorgon blir det uppklivning kl 0640. åka till kramfors och jobba. jobb på torsdag med. men sen på fredag blir det åka till sthlm och gå på möbelmässa, super kul :) längtas!



nu ska jag sitta och kolla på min söta sambo när han ligger och sover i soffan ;)
kommer sakna dig nu när jag åker iväg, igen.




-det finns ljusa dagar och dom kommer att komma-



Melissa Horn

Melissa Horn  - Kungsholmens Hamn
En bra låt. Man får sig en tankeställare.


"jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt..."

blickar ut.




ibland måste man föklara
ibland måste man försvara
man testar nya vägar som aldrig verka ta slut
blickar ut
ser alla långa dagar och alla långa nätter
jag gav väl aldrig upp
jag försvann väl aldrig
det finns dagar som gör för ont
väntan leder ingenstans
det finns inte en sista chans
verkligheten är helt overklig

ingenting är försent.




RSS 2.0