Faster Elin

Jaaa, äntligen! Nu har jag blivit faster åt en liten pojke. Kl 19.20  27/3 2009 kom han till världen.
Grattis till pyrets mamma och pappa!

21 år

Nu har man fyllt 21 år och haft en jätte bra födelsadag, trevligt sällskap och fina presenter. Men jag är 14 år än som det känns. Lite konstigt att man ska växa upp och bli vuxen. Men sånt är livet har jag förstått. Längtar hem till Sundsvall! Men man måste ju jobba för att få in pengar! På onsdagskväll bär det iaf av till mitt kära hem.



ännu en.

Ännu en sån här dag. Dagen innan jag ska åka hem ifrån.. igen. Gillar verkligen inte dom här dagarna. Dom vänder bara allt upp och ner känns det som. Ångest.
Men jag hoppas att det som jag har kämpat för nu ska visa att jag kan få vara kvar här hemma och bara åka när jag har lust och vill. Håller tummarna för det.

Åker ju hem till mor och far imorgonbitti, ska jobba på möbler och hemkultur torsdag, fredag och lördag. Sen så fyller jag år på lördag också, så då blir det tårta och kalas. Sen utgång med Pernilla i Härnösand. Hoppas på en trevlig dag och kväll.





Blir så lycklig när du berättar det. Världens bästa är du!
Kommer sakna dig dom här dagarna.

vampyr!

Ja, jag vill bli vampyr!

den känslan.

känner du
undra om någon känner den
lättare att leva i icke verkligheten som är svart
än att leva i verkligheten som verkligen är
kan nog inte sätta ord på det
finns det ens ett ord på den känslan

uppdatering.

Ja, nu sitter jag här igen. Har inte suttit här på ett tag nu känns det som...
Men nu har jag Äntligen köpt 4:de boken! "Så länge vi båda andas". Det är ju sista boken av serien Twilight. Heelt underbar! Jag är helt såld. Jag bara maler och maler. Snart kommer den vara slut. Typiskt att den inte kan vara föralltid. Men det är iallafall en serie av böcker jag verkligen rekommenderar!!!! Ahhhhhhhh.....

En sak som jag inte har berättat här är att jag har en piercing i tungen nu.. igen! Så alla som inte viste den otroligt intressanta saken vet det ju nu. Förstår egentligen inte varför jag gjorde det igen. Men man är inte alltid så jätte smart. Men nu får den sitta där ett tag iallafall, inte bara 2 timmar som sist. Har klarat ha kvar den i 1 ½ veckan redan iallafall!

Imorgon bär det av till Stockholm, ska på dop. Davids systers andra barn ska döpas på lördag. Såå söta dom båda är! Men snart så kommer ju det lilla miraklet som jag blir faster till. Allt har ju verkligen gått så fort, längtas!



Lite uppdatering vart det.

men åh.

Fattar inte vad som ska vara sååå svårt?! Blir så less, på mig själv. Har planerat en sak för den här dagen, men när jag väl har gjort mig i ordning som tog ett X antal timmar så sitter jag här och kan inte få ut min sketna fot utanför tröskeln! Förstår inte varför jag inte pallar! Det är inte nån stor sak (för många iaf) men för mig så sitter det låångt inne.
Får väl se om jag kommer ut idag eller om det blir imorgon efter jag har peppat mig tillräkligt för att göra det jag skulle göra idag. Sååå less. Vist det är bara att gå kan många säga... Men ni har inte och är inte mitt huvud och kropp!

punkt.

veckan.

Ja, det var ett tags sen nu jag skrev. Har varit hemma hos mor och far sen i tisdags. Så det har bara varit jobb och jobb hela veckan. Och träffat lite olika vänner också, har varit riktigt trevligt. Men som sagt, har inte blivit så mycket skrivit här istället.
Nu sitter jag och kolla på "Sanningen ögonblick", heeelt sjukt. Om det inte är fejk alltihop så har han gått ut ur garderoben inför hela Sverige. Det är ju ett sätt det också.

Fick mina böcker idag! Åhh, så glad jag blir! Och dom var i fint skick. Tack Tack Tack.
KUNG KALLE. Underbara böcker!




hejdå

gillar inte dom här dagarna.

En ny dag. Gillar inte dom här dagarna. Dagen innan jag ska åka iväg igen. Det är något med dom här dagarna, kan nog inte sätta ord på det. Men det är inte lycka iaf. Det tär verkligen på en.

Ska ner på stan nu, ska fixa en grej på jobbet sen ska jag ut och kolla om jag hittar nått snyggt att klä sig i. Sen ska jag också försöka hita en doppresent. Hoppas jag hitta nått kul! Sen ska jag träffa min vän Lars. Se vad vi hittar på, nått kul iaf :)




Vem tog det?
Bortom bergen finns det något där?
Lär mig flyga
Sagor blir aldrig verklighet, drömmar kankse
Drömmar ger ingenting
Jag vill se framtiden i rätt ögon
Jag klarar mig själv, men aldrig ensam

Helgen är över, snart.

Ja, nu är denna helg över snart iaf. Skönt faktiskt! För nu är mina jobbpass denna vecka över, så nu återstår bara nästa veckas jobb. Men är ledig imorgon tack och lov, behöver verkligen en ledig dag nu. Även fast jag är ledig rätt mycket, mer än dom som jobbar heltid iaf, så pallar jag inte så mycket mer än det jag jobbar nu.
Efter jobbet idag så hämtade David mig, sen så åkte vi till Catrine och Mick och fick middag, väldigt gott må jag säga! Trevlig kväll iaf och nu sitter jag i soffan och skriver en massa strunt här. Så är det.



Har inget roligt att berätta nu. Så det kanske blir nått mer sen.... Hej!

RSS 2.0